У Граці прошли змагання WORLD CHAMPIONSHIPS та IFAGG TROPHY

25-27 листопада у м. Грац (Австрія) пройшли змагання WORLD CHAMPIONSHIPS та IFAGG TROPHY. Дівчата у такий складний час змогли гідно представити Україну на міжнародній арені.

Церемонія відкриття змагань

Команда Вінницької області “Fiers” у віковій категорії 14-16 років змагалася в IFAGG TROPHY. Дівчата показали прекрасний результат у короткій програмі. Серед учасників були також команди з Італії, Фінляндії, Казахстану, Чехії, Іспанії та Естонії.

Також дві команди представляли Україну у довгій програмі у WORLD CHAMPIONSHIPS – команди “Alcor Avangard” (Харківська область) та “Grand Victory” (Київ). Дівчата показали неймовірну силу волі, характер та достойний виступ. Серед учасників змагань команди з Фінляндії, Болгарії, Японії, Чехії, Іспанії, Казахстану, Австрії, Канади, Данії, Естонії та інші.

Команди “Alcor Avangard” та “Grand Victory” з тренерами та суддями

Ми щиро вітаємо команду “Grand Victory” з тим, що вона увійшла до фіналу та змогла показати високий рівень українських гімнасток. Виступ дівчат розкриває українську культуру та виконаний під пісню “Шум” українського гурту “Go_A”. Підтримка українських команд була немовірно потужною.

Вітаємо усіх причетних людей із успішними стартами на міжнародній арені, та бажаємо подальших звершень та високих результатів на змаганнях!

“Alcor Avangard” (Харківська область)
Команда “Grand Victory” (Київ)
Команда Вінницької області “Fiers”